x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

AnswerHub Maintenance

Background maintenance is scheduled to occur between 9 - 11am EDT on Tuesday, May 21. Site operation may be slower than normal during this time and a brief interruption in operation may be observed

Replication Issue

I'm having a problem with an animation running to other servers. The problem is that i have a "weapon reference" , the weapon reference has a "weapon type" enum and will switch to different animations based on the enum.

Overview on the setup :

alt text

I think it's important to notice that "weapon reference" is the master BP for weapons. I have 2 kinds of weapons : Guns and Melees.

However, the animation won't play with my "montage play" setup. alt text I use this to stop the animation if the condition is no longer true. and don't play it if it's currently being played.

However, i think it won't play the animations to other clients because for some reason, for the other clients(not the one that requested the animation to be played) , the weapon reference is null. What i don't understand is : The weapon reference variable is being replicated and it is being correctly set to the server and to the client. I also tried using a multicast , but it did nothing.

Here's the reason i think it's not playing for the other clients : alt text alt text

I wan't to say that i have no idea if that's the problem, so don't assume the problem is what i said, it could very well be any other thing.

Product Version: UE 4.15
Tags:
q3.png (37.7 kB)
q4.png (90.4 kB)
q1.png (476.3 kB)
q2.png (441.7 kB)
more ▼

asked May 25 '17 at 07:53 PM in Blueprint Scripting

avatar image

Ivan de Souza
25 1 2 4

avatar image Ivan de Souza May 25 '17 at 07:56 PM

One thing i forgot to add (maybe that's not important or even obvious, but better be safe than sorry): Theres 2 "Client 2" and 2 "Client 1". Thats because i have 2 players on the server. If there's 3 players there'll be 3 "Client 1" 3 "Client 2" 3 "Client 3" and so on.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question