x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

AnswerHub Maintenance

Background maintenance is scheduled to occur between 9 - 11am EDT on Tuesday, May 21. Site operation may be slower than normal during this time and a brief interruption in operation may be observed

Can't Equip an Item, it says access none

Hey guys, please help. This is probably very easy for you but I can't figure it out by myself.

I wanted to equip an item from my inventory widget to my equipment widget. This is the custom event in equipment widget that suppose to populate the slots. But it says InventoryReference is access none. alt text

...So I made another custom event called Init to initialize inventoryreference. alt text

...And I call the Init function everytime I equip an item. alt text

...But InventoryReference is still access none.

Product Version: UE 4.15
Tags:
equipmentwidget.png (107.6 kB)
initialize.png (28.7 kB)
callinginit.png (94.2 kB)
more ▼

asked Jun 02 '17 at 08:45 AM in Blueprint Scripting

avatar image

PistolizedCannon
19 2 5 8

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

2 answers: sort voted first

Now it works! just a simple initialization problem.

I initialized the variable inventoryreference in event begin play and in event construct.

I was stuck in this problem for far too long, now I can continue.

more ▼

answered Jun 02 '17 at 09:30 AM

avatar image

PistolizedCannon
19 2 5 8

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

Hey Mark,

It looks like you connected the incorrect nodes when calling Init, try plugging Self into the Target of Init, and Equipment Widget into the Inventory of Init.

Also, some more information on what class you are calling these from will definitely help!

more ▼

answered Jun 02 '17 at 09:15 AM

avatar image

Alaanor
46 1 5 8

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question