x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

AnswerHub Maintenance

Background maintenance is scheduled to occur between 9 - 11am EDT on Tuesday, May 21. Site operation may be slower than normal during this time and a brief interruption in operation may be observed

Automatic Build Tool does not create additional LIB

I have a C++ unreal project in VS 2015 that uses two static LIBs. the libs are added to the UE solution after I generate the UE project files in the proper way.

I link the two libraries in the following way in my ...Build.cs file:

         if (Target.Configuration == UnrealTargetConfiguration.Shipping)
         {
             PublicAdditionalLibraries.Add(@"C:/Data/Mikaboshi2/UnrealProjects/Client/x64/Shipping/NOGLibrary.lib");
             PublicAdditionalLibraries.Add(@"C:/Data/Mikaboshi2/UnrealProjects/Client/x64/Shipping/SHARED_DATA_LIBRARY.lib");
         }
         if (Target.Configuration != UnrealTargetConfiguration.Shipping)
         {
             PublicAdditionalLibraries.Add(@"C:/Data/Mikaboshi2/UnrealProjects/Client/x64/Development_Editor/NOGLibrary.lib");
             PublicAdditionalLibraries.Add(@"C:/Data/Mikaboshi2/UnrealProjects/Client/x64/Development_Editor/SHARED_DATA_LIBRARY.lib");
         }


this works OK in the DevelopmentEditor configuration. The UE build system creates the two libraries before the UE project and then links.

However when I create a shipping build from inside the editor with Files/PackageBuild the UE build tool only compiles the UE project, not my additional libraries.

When I compile shipping first from VS and then run the DevelopmentEditor build and do a package from there, it seems to work because it uses the two lib files that I built manually.

I want the autobuld tool to build these two libraries for me like it does when I run from VS. How can I do that?

Thanks

Product Version: UE 4.15
Tags:
more ▼

asked Jun 07 '17 at 06:35 AM in Packaging & Deployment

avatar image

Wallenstein
622 34 44 76

avatar image Wallenstein Jun 11 '17 at 05:58 AM

Does anybody have an answer here?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question