x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Structs change varible type after saving

Hello, When i am using a non standard variable type( not int,name,text,bool,usw) the type of the variable changes either to Byte (when using any struct) or to the category the variable is located( when trying to save a static mesh as object reference it will convert to a pure object reference). The problem occurred after saving and reopening the project the first time with UE 4.17 (before first time saving in the editor everything worked fine) Older structs from UE4.16 work fine as long as i dont try to save them again or edit them.

kind regards

Product Version: UE 4.17
Tags:
more ▼

asked Aug 27 '17 at 09:02 PM in Bug Reports

avatar image

pc-crash
1 2 1

avatar image Jimmylurks Sep 09 '17 at 06:06 PM

The same happens to me where if I set the variables and save, then they change to something completely different.

Placing the structure in a blueprint shows the proper variables, but it takes reloading the project to show the proper variables when opening the structure. Saving it again changes to incorrect variables.

Proper Variables

Incorrect Variables after Saving

Structure in Blueprint shows correctly either way

avatar image pc-crash Sep 15 '17 at 09:36 AM

I have not tested if it works in blueprint but the structure changing looks exactly like in my project

avatar image Juanma.elx Mar 23 '18 at 11:53 AM

Same happens here. Maybe it's related with this bug: https://answers.unrealengine.com/questions/590022/sequencer-event-track-crash-when-modifying-an-arra.html

You didn't noticed crashes when trying to use events with structs that contains references?

https://issues.unrealengine.com/issue/UE-42195

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question