x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Blueprint completely dissapeared

So I recently started working on a new project for a board game. Made a big blueprint to handle the creation of the board as well as setting different materials on different parts to make a pattern and finally placing the pawn pieces. Now the blueprint was compiled just fine and never got any errors (also appeared correctly when placed on level) but after I exited the engine and reopened I get the following error.

/Game/StarterContent/Maps/Minimal_Default : Can't find file for asset. /Game/Blueprint/BP_Board

Failed to load /Game/Blueprint/BP_Board.BP_Board_C Referenced by PersistentLevel

CreateExport: Failed to load Outer for resource 'DefaultSceneRoot': BP_Board_C /Game/StarterContent/Maps/Minimal_Default.Minimal_Default:PersistentLevel.BP_Board_1786

CreateExport: Failed to load Outer for resource 'NODE_AddStaticMeshComponent-1_32902': BP_Board_C /Game/StarterContent/Maps/Minimal_Default.Minimal_Default:PersistentLevel.BP_Board_1786

followed by about 300 other similar lines as the last one with the only part changing being "1_32902" which goes all the way down to "1_33209". The weird part is the first line actually which is true and is what bothers me. If I manually go on my content folder on my OS and enter the folder named blueprints there isn't a BP_Board.uasset there at all and obviously it wasn't deleted from me or else the engine wouldn't try to open it.

Product Version: UE 4.18
Tags:
more ▼

asked Oct 29 '17 at 02:28 AM in Bug Reports

avatar image

MuFeR
41 5 9 8

avatar image Thomas G ♦♦ STAFF Oct 30 '17 at 07:06 PM

Hello MuFeR,

I was unable to reproduce the issue you are experiencing. I have a couple of questions about your issue to help narrow down the issue you are experiencing.

  1. Are you able to reproduce this issue in a new project?

  2. If so, could you provide a detailed list of steps so that I can reproduce this issue on our end?

Thank you,

Thomas

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

I recreated the blueprint and didn't have the issue again. My guess as to why it happened is because I changed the name of the folder that contained the blueprint and didn't press "fix up redirectors in folders".

more ▼

answered Oct 30 '17 at 07:16 PM

avatar image

MuFeR
41 5 9 8

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question