x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Horrible corruption in a cast node

Lost a day of work on a corruption in my player controller... Caused the editor to crash on startup... Here's the offending node

alt text

The logs showed this just before it crashes

 /Game/Blueprints/masterBlueprints/master_trackedTank.master_trackedTank_C:vision_GEN_VARIABLE.BodySetup_0 (Outer=ProceduralMeshComponent /Game/Blueprints/masterBlueprints/master_trackedTank.master_trackedTank_C:vision_GEN_VARIABLE, Flags=0x00283029)
 [2017.12.28-02.00.37:277][  2]LogWindows: Error: 
 [2017.12.28-02.00.37:277][  2]LogWindows: Error: 
 [2017.12.28-02.00.37:277][  2]LogWindows: Error: [Callstack] 0x0000000053D33FB8 KERNELBASE.dll!UnknownFunction []

Really not sure how to bug this, it's in an area that I haven't touched in a month on its own... but just the existence of this node in my project caused chaos... Only way I could find to fix it, once I narrowed it down to a content problem was to remove the blueprint, load it into the editor, disconnect this node, compile and save it. close the editor drop the content back in and load it back again.

Product Version: UE 4.18
Tags:
badnode.jpg (23.8 kB)
more ▼

asked Dec 28 '17 at 02:36 AM in Bug Reports

avatar image

Visnarel
46 3 9 10

avatar image Visnarel Jan 06 '18 at 04:32 AM

This seems to be a problem when a copy of this object exists in the level on startup, I had a test object there and it kept corrupting my project because on startup it attempted to cast, I'm assuming on an object that was still being loaded into the scene. I'll try to make a simple version of the project to show the bug

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question