x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Black Screen Packaged HTML5

I am trying to package a simple sofa(lowpoly) scene to HTML5. Even the level is packaged without any errors(as per the log),but after following the instructions as per the Getting Started: Developing HTML5 Projects from the docs page, the scene opens up black. What am i missing out here... Can anyone help please. Attached the scene snapshot, browser snapshot(it shows errors but not understanding what to do). alt text

Product Version: UE 4.18
Tags:
sofa1.jpg (170.3 kB)
sofa3.jpg (40.5 kB)
sofa2.jpg (353.8 kB)
more ▼

asked Dec 29 '17 at 12:01 AM in Packaging & Deployment

avatar image

Ananyo3D
6 1 2 2

avatar image Mhsa Dec 29 '17 at 03:39 PM

Have the same problem (

avatar image Andy Benjamins Sep 09 '18 at 10:53 AM

Same here, I checked every possible solutions in this hub, i still having black screens in firefox and chrome, when i launch directly from the launch button in UE4 everthing is working fine but the packinging export to html5 keeps out generating black screens, can anyone help me with this issue? Andy

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

2 answers: sort voted first

For me, what worked in fixing the black screen was turning Anti-Aliasing from None to TemporalAA in the Projects Settings-> Rendering section.

more ▼

answered Dec 11 '18 at 01:17 PM

avatar image

Danjisan
6 1

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

There's two errors that are present in the run log - IndexedDB storing did not succeed, and sending telemetry data to UE4 servers did not work. Neither of the errors should affect the rendering issue here though. You can disable sending telemetry in the project End Users settings to remove the second error.

Is the result the same if you run in Firefox? Do other projects export properly, e.g. ThirdPersonShooter example? If ThirdPersonShooter works, what happens if you add the sofa to that scene? Something is definitely wrong, not sure what the issue might be here, but perhaps the above tests might help arrive at debugging the root cause to a bug report.

more ▼

answered Jan 18 '18 at 03:46 PM

avatar image

juj
1.2k 15 4 17

avatar image Ananyo3D Jan 18 '18 at 04:03 PM

I tried it out in firefox also,didnt work. i will have to try with Third Person Template. Will try it out and let you know. Thanks for the reply.

avatar image juj Jan 18 '18 at 04:14 PM

Something worth trying might also be the page http://mzl.la/webassemblydemo . That one is with UE4 WebGL2+Wasm, and is known to work on a number of setups, so if that does show a black screen, then something is off on the local browser side (rather than UE4 engine export side).

avatar image Ananyo3D Jan 18 '18 at 04:37 PM

In chrome its showing: Failed to store file wasmModule to IndexedDB, error: DataCloneError: Failed to execute 'put' on 'IDBObjectStore': # could not be cloned. And in firefox its still loading nothing happening(no download) Do i need to switch on any flags in browser..??

avatar image Ananyo3D Jan 18 '18 at 04:48 PM

In chrome it worked finally... the zen garden

avatar image Maracorv. Feb 15 '18 at 12:58 PM

How did you fix it in chrome? I have exactly the same problem

avatar image Andy Benjamins Sep 09 '18 at 11:25 AM

I fixed my blackscreen with changing my default game map: To change the default map that is loaded on startup, go to Edit -> Project Settings -> Maps & Modes (I believe), and change your Default Maps. Also make sure to hit the 'Save as Default' button when done, so that these settings are applied to packaged projects as well.

avatar image vinnsweet Sep 14 '18 at 05:13 PM

So, simple! Thanks for this!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question