x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Multiplayer Crash on RepLayout.cpp after upgrade from 4.18.1 to 4.18.2

Hi,

After upgrading to 4.18.2 from 4.18.1 we are having a crash when trying to open TWO PIE windows to test multiplayer behavior.

It seems the game crash when loading blueprints that have replicated notify variables. The game initialize fine, client connect to server fine, but when they start to load some blueprints the game crash..

Running the same version of the game on 4.18.1 won't crash.

Log File

EDIT 1:

Hey,

Following up on my problem, we found that if we recompile every blueprint that have a rep-notify variable on it, we can successfully run multiplayer with two PIE windows. We need to do this every time the editor restart, otherwise, the editor will crash.

If we test multiplayer behavior using two computers and running the game in standalone mode, we don't have this issue (probably because the game is build from zero).

If we disconnect EVERY rep-notify variable and restart the editor, the game STILL crash, meaning that our rep-notify functions are not causing the issue. But if we recompile the blueprints, the game will run without problems.

For testing propose, we created a blank third person template project, declared a boolean rep-notify variable on the third person character, that execute a very simple function, and no problems were observed when running PIE mode with two windows. So we are clueless on why our project is behaving like this.

Product Version: UE 4.18
Tags:
more ▼

asked Jan 15 '18 at 02:39 PM in Bug Reports

avatar image

dzernesto
21 1 2 11

avatar image Sean L ♦♦ STAFF Jan 16 '18 at 01:42 PM

Hello,

We've recently made a switch to a new bug reporting method using a more structured form. Please visit the link below for more details and report the issue using the new Bug Submission Form. Feel free to continue to use this thread for community discussion around the issue.

https://forums.unrealengine.com/unreal-engine/announcements-and-releases/1410408-unreal-engine-bug-submission-form

Thanks

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question