x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Keep losing the ability to add items to variables and arrays

EDIT: I'm able to reproduce this now - the items I was attempting to reference were in a folder in the asset tree that contained a "(" character. This was causing the issue!

I posted a bug report here but the problem turns out to be far more widespread in scope than I initially thought so I'm creating an updated report here.

Basically, after working in a project for a time, I lose the ability to add any of the following to an array or variable of that type as a default:

  • Materials

  • Material instances

  • Actors

This is a complete showstopper!

I can see the relevant item in the list, but when I pick it, nothing happens: alt text

I encountered the error first in the Code-based FPS project when creating a custom struct. I was unable to solve the issue, and after testing to see if it was working properly in a clean project, I migrated my blueprints to the new project and the problem persisted.

Not knowing what else to do, I completely rebuilt my project from the ground up and low and behold the bug has reappeared. I can't move forward, and I'm at a complete loss as to what to try next. The issue persists when I shut down and reopen the project and I have no idea how to fix it.

Product Version: Not Selected
Tags:
example.jpg (180.9 kB)
more ▼

asked Jul 26 '14 at 11:06 PM in Bug Reports

avatar image

Hyperloop
1.2k 57 67 99

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hey, Hyperloop!

Thanks a lot for finding this bug for us. I'm able to reproduce it here at the office, which means I can now report the bug and we'll get to work fixing it. I really appreciate that after running into the bug, you managed to find the cause and edit your post to include it. Great work!

Thanks again,

Jonathan

more ▼

answered Jul 28 '14 at 05:16 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question