x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Error: Failed to load package ''"

In the menu, when I give "Start" in the game, it should open the first Level. When I put pplay inside the engine it works perfectly, however when I pack or launch it it does not work. I've reinstalled unreal, deleted the saved and intermediate folder and nothing works. I wonder if anyone else has any suggestions to solve.

Here: el: Project.Package: PACKAGE COMMAND STARTED LogPlayLevel: Project.Package: PACKAGE COMMAND COMPLETED LogPlayLevel: Project.Deploy: DEPLOY COMMAND STARTED LogPlayLevel: Platform.Deploy: WARNING: Win64 does not implement Deploy... LogPlayLevel: Project.Deploy: DEPLOY COMMAND COMPLETED LogPlayLevel: Project.Run: RUN COMMAND STARTED LogPlayLevel: Project.RunInternal: Starting Client.... LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Deploy Task, Time: 15.009918 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: C:\Users\T-Gamer\Documents\Unreal Projects\Alice_01\Saved\StagedBuilds\WindowsNoEditor\Alice_01\Binaries\Win64\Alice_01.exe ../../../Alice_01/Alice_01.uproject /Game/Levels/Menu -stdout -abslog="C:\Users\T-Gamer\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.15\Client.log" -Messaging -no mcp -Windowed -CrashForUAT -SessionId=7400E8F045CE4B48D495C79D0D3D9D03 -SessionOwner="T-Gamer" -SessionName="Launch On Device" LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: LogInit:Display: RandInit(1916308639) SRandInit(1916308639).LogStreaming:Display: Async Loading initialized: New Async IO: false, Event Driven Loader: false, Async Loading Thread: false LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: LogStreaming:Display: Async Loading initialized: New Async IO: false, Event Driven Loader: false, Async Loading Thread: falseLogBlueprintUserMessages:Warning: DEBUG: LocalNotification DefaultPlatformService NOT FOUND LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.40.57:034][ 0]LogBlueprintUserMessages:Warning: DEBUG: LocalNotification DefaultPlatformService NOT FOUNDLogInit:Display: Game Engine Initialized. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.40.57:356][ 0]LogInit:Display: Game Engine Initialized.LogInit:Display: Starting Game. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.40.57:356][ 0]LogInit:Display: Starting Game.LogLevel:Warning: WARNING: The map '' does not exist. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:854][361]LogLevel:Warning: WARNING: The map '' does not exist.LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can't find package . LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can't find package .LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package '') LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package '')LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package '' LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.12:690][362]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package ''LogWindowsTextInputMethodSystem:Display: IME system now deactivated. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.13:298][363]LogWindowsTextInputMethodSystem:Display: IME system now deactivated.LogOnline:Display: Unloading online subsystem: NULL LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.17:170][363]LogOnline:Display: Unloading online subsystem: NULLLogHttp:Display: Http module shutting down, but needs to wait on 1 outstanding Http requests: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.17:170][363]LogHttp:Display: Http module shutting down, but needs to wait on 1 outstanding Http requests:LogHttp:Display: verb=[POST] url=[https://datarouter.ol.epicgames.com/datarouter/api/v1/public/data?SessionID=%7BACA78B70-4036-E1CC-FB99-AE8B96EB8B5B%7D&AppID=UEGame.Rocket.Release%7C97C370A24FF3F369C720148E4807 7CFE%7CUE4Game&AppVersion=4.15.3-3450819%2B%2B%2BUE4%2BRelease-4.15&UserID=ANON-%7B201DED49-4F4C-7FB3-C0D8-0EA4F1874DAB%7D%7C%7C&AppEnvironment=datacollector-binary&UploadType=eteventstream] status=Processing LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.17:171][363]LogHttp:Display: verb=[POST] url=[https://datarouter.ol.epicgames.com/datarouter/api/v1/public/data?SessionID=%7BACA78B70-4036-E1CC-FB99-AE8B96EB8B5B%7D&AppID=UEGame.Rocket.Release%7C97C370A24FF3F369C720148E48077CFE%7CUE4Game&AppVersion=4.15.3-3450819%2B%2B%2BUE4%2BRelease-4.15&UserID=ANON-%7B201DED49- 4F4C-7FB3-C0D8-0EA4F1874DAB%7D%7C%7C&AppEnvironment=datacollector-binary&UploadType=eteventstream] status=Processing LogPlayLevel: Project.Run: RUN COMMAND COMPLETED LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Run Task, Time: 32.275193 LogPlayLevel: Automation.Execute: BUILD SUCCESSFUL LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Post Launch Task, Time: 0.000009 LogPlayLevel: Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=0 (Success) LogPlayLevel: Launch On Completed. Time: 83.863517

Product Version: UE 4.15
Tags:
more ▼

asked Apr 06 '18 at 06:48 PM in Packaging & Deployment

avatar image

Laviniahaddad
1 1 2 1

avatar image Laviniahaddad Apr 06 '18 at 06:51 PM

alt text

error.png (136.1 kB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first
 WARNING: The map '' does not exist. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:854][361]LogLevel:Warning: WARNING: The map '' does not exist.LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invalid URL: LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:877][361]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can't find package . LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogUObjectGlobals:Warning: LoadPackage can't find package .LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package '') LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.03:910][362]LogNet:Error: Failed to load default map (). Error: (Failed to load package '')LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package '' LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.12:690][362]LogNet:Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Failed to load package ''LogWindowsTextInputMethodSystem:Display: IME system now deactivated. LogPlayLevel: Alice_01: LogPlayLevel: Alice_01: [2018.04.06-18.41.13:298]


Try setting your map here: alt text Edit>Project Settings>Maps And Modes> set the maps

more ▼

answered Apr 06 '18 at 07:54 PM

avatar image

Xmanning13
1 1 2

avatar image Laviniahaddad Apr 06 '18 at 10:22 PM

I found the problem! it was in the way it was being compiled. I changed some settings in the packaging settings and it worked perfectly

avatar image Xmanning13 Apr 06 '18 at 10:51 PM

Would you mind saying what you did for other people who have the same issue?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question