x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Simple question on "Set view target with blend"

Hi guys, i have a simple question, in the Level Blueprint i use the node "Set view target with blend" to change the view from Player Camera Component to an actor camera inside the level,in this case the blend work well, then i want to come back with the Player view, but in this case the blend not work and the current view "snap" to the player view, what i'm doing wrong ? I upload a screen shot of my graph to explain better my problem.

Thanks!

alt text

Product Version: UE 4.19
Tags:
viewtargetblend.jpg (677.7 kB)
more ▼

asked May 03 '18 at 10:25 PM in Using UE4

avatar image

Cervelx
54 5 8 14

avatar image Everynone May 03 '18 at 10:40 PM

Is any of the cameras on a springarm by any chance?

avatar image Cervelx May 03 '18 at 10:50 PM

Yes, the camera of the Character Bp is inside a springarm, is this the problem ?

avatar image Everynone May 03 '18 at 10:56 PM

Can you check if there is a probe on the spring arm and whether the collision is on? It's called Do Collision Test or something like that.

If it's on, disable it and see if the blend is working.

edit: to answer your question - it might be a problem, if the probe is colliding, it might be trying to reposition the camera and the blend is being confused. Not sure, though.

avatar image Cervelx May 03 '18 at 11:06 PM

The "Do collision test" is unchecked :(

avatar image Cervelx May 03 '18 at 11:10 PM

I try to put the camera out from the springarm, but it still not work, so i'm doing somethink wrong, maybe the eventdispatcher ?

avatar image Cervelx May 03 '18 at 11:20 PM

Find it ! I call the second event dispatcher during the blending of the first :)

avatar image GRIMSK Dec 16 '18 at 10:25 AM

Hi, can you tell me (or show me) what is meaning of "call the second event dispatcher during the blending of the first"? I can't get a shot.

avatar image Everynone Dec 16 '18 at 10:56 AM

Hi, can you tell me (or show me) what is meaning of "call the second event dispatcher during the blending of the first"? I can't get a shot.

It's what you're not supposed to be doing - that's what was causing the issue - interrupting the blend with another call.

avatar image GRIMSK Dec 16 '18 at 11:04 AM

Oh, I totally understood :) Thank you!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

One silly question. Are you waiting for the Full 5 sec to go by? If you ever interrupt the blend before it finishes, the return will not work correctly. The blend does not store camera location during transition.

Could you test it by giving it enough time to finish the transition?

more ▼

answered May 03 '18 at 11:20 PM

avatar image

Everynone
12.2k 71 24 49

avatar image Cervelx May 03 '18 at 11:34 PM

It is the problem!! THANKS !!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question