x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Right Click -> Find References causes "Unrecognized Tab"

When I right click on a function or macro in my blueprint and select "Find References," an editor tab opens at the bottom, next to "Compiler Results," that only says "Unrecognized Tab."

The same thing happens whenever I create a new variable, function, or macro in the blueprint but in that case the "Unrecognized Tab" appears next to the "My Blueprint" tab.

This happens with the default layout. I am willing to privately provide an example project.

OS: Windows 10 Version 1709 (OS Build 16299.371)

UE4 Editor: 4.19.0-3944462+++UE4+Release-4.19

My issue appears similar to others that were previously closed due to reproducibility issues. I hope to get a more successful outcome here.

Product Version: UE 4.19
Tags:
more ▼

asked May 22 '18 at 03:08 AM in Bug Reports

avatar image

nroth
6 2

avatar image mightyenigma May 23 '18 at 03:33 PM

I have this happen occasionally in 4.17.2 as well. I'm not sure how to make it happen but it seems to when I have more than one Find REferences tab open and then something else afterward (not sure what) seems to lose the pointer to one of them. It occurs with other tabs as well.

avatar image Jeff A ♦♦ STAFF May 29 '18 at 06:51 PM

Hello,

We've recently made a switch to a new bug reporting method using a more structured form. Please visit the link below for more details and report the issue using the new Bug Submission Form. Feel free to continue to use this thread for community discussion around the issue.

https://epicsupport.force.com/unrealengine/s/

Thanks

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question