Fortnite açılmıyor

fortnite ı açarken unreal engine UE4- fortnitegame diye bir crash hatası alıyorum ne yaptıysam düzelmedi yardım ederseniz sevinirim 2 gündür böyle artık oyuna girmem lazım ama açamıyorum ne olur yardım edin

Merhaba,

Bu web sitesi, UE4 geliştiricilerinin oyun geliştirme konusunda teknik destek alması için tasarlanmıştır, lütfen tüm Fortnite sorunlarını / sorularını aşağıdakilerden birine yönlendirin.

Çökme veya hesap sorunları gibi Fortnite ile ilgili sorun yaşıyorsanız lütfen [Fortnite Help] [1] sayfasını ziyaret edin. Burada, sorununuzu düzeltmenize yardımcı olacak çeşitli sorun giderme makaleleri bulacaksınız. Sorununuzu hala çözemiyorsanız, size daha fazla yardımcı olabilecek Epic destek personeline ulaşmak için lütfen [Bize Ulaşın] [2] formunu kullanın. Sorununuzla ilgili olabildiğince fazla bilgi sağladığınızdan emin olun, bu sayede destek personeli sizi olabildiğince hızlı bir şekilde yedekleyebilir ve çalıştırabilir.

Herhangi bir genel soru için, Fortnite oynanışı veya oyunla ilgili tartışmalarla ilgili yardım için lütfen [Fortnite Forums] [3] sayfasını ziyaret edin.

teşekkür ederim

fortnite indirdim ve sonra baslat diyorum yükleniyor kendi kendine kapanıyor