x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Two instances of PIE, Animation bug?

I don't know what the cause of this is, as I can't think of what I might have set up wrong though I wouldn't be surprised if it was something simple.

When playing multiple instances of PIE to test my animation networking I noticed that the animation is bugging out pretty bad and also not replicating.

Here is a quick video of what I mean.

https://www.youtube.com/watch?v=91MBnJJpsYk

So not only does my animation not replicate (despite having variables set correctly as replicating and being set on server and client, at least I think), but it seems like both characters are using the same animation blueprint instance or something. I don't really understand what is going on and I've never seen anything like it and can't seem to figure it out either.

Let me know if I should put up some screen shots of the blueprints or something for more info.

Product Version: UE 4.19
Tags:
more ▼

asked Jun 25 '18 at 11:23 PM in Blueprint Scripting

avatar image

DuncanT.
51 1 7

avatar image Myscelus Jun 25 '18 at 11:51 PM

Some pictures of your BPs would definitely help, are you using BPI's or something to replicate? That's kind of what it looks like to me, like your replication is just sending it to the actor in windows 1 and not to the server. So it's copying your animation of your actor to the actor you can see. When the animation change is ran on server is the server sending a message out to connected clients or is it only changing the animation?

avatar image DuncanT. Jun 26 '18 at 01:33 AM

So, I'm not really sure what happened because I didn't change anything that should have fixed or had any effect on my issue but it seems to have resolved itself as I continued working. I changed how I set the max movement speed and transition from animations and now everything works as it should. Really bizarre!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question