x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Media player from a Webcam URL stops working on runtime

Hi all, As you can see in the picture below, I have a Webcam live feeding into a media player --> media texture --> material assigned on a Plane in a level which is working fine. alt text

Now as soon as I hit Play, the media texture goes black on runtime.
I think the reason is: In the editor, as in the picture below, it actually won't show a Webcam captured video until I manually choose a correct stream option.

alt text

So I guess I have to do the same thing in the blueprint. After "Open Url" node, is there any blueprint node that I can use to select a stream playback option? Please help~~ Thank you for reading :-)

Product Version: UE 4.20
Tags:
mediaplayer0.png (655.8 kB)
mediaplayer1.png (265.2 kB)
more ▼

asked Sep 13 '18 at 08:31 AM in Blueprint Scripting

avatar image

yjkwon
31 1 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

2 answers: sort voted first

Solved. My bad, it was easy and simple. All I needed was "Select Track" node to specify a track index number.

more ▼

answered Sep 13 '18 at 09:05 AM

avatar image

yjkwon
31 1 4

avatar image MRVRMAN Mar 21 '19 at 06:35 PM

Hey man, I'm trying t do the setupalt text can you help me to see what's wrong, I get the image for a millisecond then it goes black

capture.jpg (54.1 kB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

Solve, I had to select the track and put some delays on the play and open URL for this to work

alt text

capture.jpg (106.4 kB)
more ▼

answered Mar 21 '19 at 07:46 PM

avatar image

MRVRMAN
11 1 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question