x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

(unresponsive) UE4Editor.exe - Vive Ready

Hello,

I am fairly new to the engine and to VR, looking into the answer hub I found another question that presented my same problem, the "(unresponsive) UE4Editor.exe" while the SteamVR says that Vive is Ready.

alt text

The solution presented in the post was to activate a stereo on command either on the console or on the level blueprint. However in my case I cannot get this solution to work. Even though I added the command in one of my blueprints at the next launch the SteamVR still gave the same error.

I rebooted the system and activated SteamVR, and it did not present any errors, after confirming that, I launched unreal editor and the error came up again. In this case I did not launch a project or anything just the starting menu before choosing which project to open. I opened a project anyway and the PlayVR button was grey. Yesterday when this problem first appeared, I mean the "(unresponsive) UE4Editor.exe", the PlayVR button was clickable and it made me see and interact with the default Vive environment (or Unreal environment I am not sure) instead of my project, while now I cannot run it.

Other than hoping for a solution from you wonderful community, I wonder if the solution presented in the other post with the stereo on command is where I did it wrong and I inserted incorrectly into my blue print.

Thank you so much!

Product Version: UE 4.20
Tags:
unresponsive.jpg (13.4 kB)
more ▼

asked Sep 19 '18 at 02:55 AM in VR

avatar image

seb-b
1 1

avatar image seb-b Sep 19 '18 at 06:51 AM

I continued working, even by opening the default VR blueprint and setting the stereo on in the BP motion controller as said in the other post I can't get the VR system to work. The window remained as the one in my post before and the VR play button stays grey.

Please if you know how help me! Thank you.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question