x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Nav Meshes disappearing in 4.20

In 4.19 this was still working.

The world is composited. The Nav Mesh Bounding Volumes are in the sublevels. I can generate navmeshes in the editor, but in some levels the navmesh isn't there anymore when i reload the level (i was unloading the whole persistent level and then reloading it, not sure if it would happen if i only unload and reload a sublevel) or play the game (in others both work).

I've tried changing a lot of settings, but the only thing that helps is setting the nav mesh generation to dynamic.

I'm not sure if the navmesh isn't saved properly or if its not loaded properly.

Is there anything I can try?

Product Version: UE 4.20
Tags:
more ▼

asked Oct 23 '18 at 08:19 PM in Bug Reports

avatar image

Dividual
227 6 98 21

avatar image Jeff A ♦♦ STAFF Oct 24 '18 at 05:37 PM

Hello,

We've recently made a switch to a new bug reporting method using a more structured form. Please visit the link below for more details and report the issue using the new Bug Submission Form. Feel free to continue to use this thread for community discussion around the issue.

https://epicsupport.force.com/unrealengine/s/

Thanks

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

very odd, i managed to get it working, but the solution made no sense.

i increased the Tile Pool Size (which was already high), and then it worked. then i changed it back to what it was before, and it kept working.

no idea why that might have helped.

i also found that when i had navmeshes in the levels that were generated with Static, and then switched to Dynamic Modifiers Only without regenerating them, the navmeshes were very broken in game. Regenerating them fixes that though.

more ▼

answered Nov 02 '18 at 05:11 PM

avatar image

Dividual
227 6 98 21

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question