x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Niagara Emitter doesn't play

Hi, While following this tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=KFtP0qeDL_Q I get to the stage where i'm adding the particle spawn module that sets a vector variable with a random tri coordinate of a static mesh sample. As soon as I add the module, my emitter is unable to play. If i remove the module from my emitter it still can't play, and any Niagara systems I have with the emitter in them also won't play, removing the emitter from the system doesn't fix it. Why?

Thanks.

Product Version: UE 4.20
Tags:
more ▼

asked Oct 23 '18 at 09:10 PM in Rendering

avatar image

stblurbles
6 1 1

avatar image stblurbles Oct 23 '18 at 09:10 PM

Also, following through with the entire tutorial and setting everything up correctly doesn't fix the issue

avatar image stblurbles Oct 24 '18 at 04:16 AM

Seems that force deleting the module works, I found this in the output log: LogNiagara: StaticMesh data interface has no valid mesh. Failed InitPerInstanceData - NiagaraDataInterfaceStaticMesh /Engine/Transient.NiagaraComponent_1:NiagaraDataInterfaceStaticMesh_0 LogNiagara: Error: Error initializing data interface "/Engine/Transient.NiagaraComponent_1:NiagaraDataInterfaceStaticMesh_0" for system. 1887259520 | NiagaraSystem_0 LogNiagara: Error: Error initializing data interfaces. Completing system. 1887259520 | NiagaraSystem_0

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

I just came across this problem too. If anyone else gets it, try putting your emitter into a system first, and then trying the mesh/skeletal mesh stuff from within the system. worked for me!

more ▼

answered May 24 '19 at 02:01 AM

avatar image

Juice-Tin
152 38 37 45

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question