x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

When using a NavMesh with Dynamic Modifiers Only, parts of it disappear and don't come back.

There's a big vehicle that makes holes in the navmesh. With works fine, most of the time, but in some areas (these are always the same areas, although it seems to be different areas in the build and editor...).

The world is using world composition. When I go to the areas without the vehicle, the navmeshes are still there, but if i drive there, parts of them are just gone. They are not red, they are just not there. Other areas directly adjacent work fine.

Everything works fine with Static or Dynamic navmeshes, except the vehicle doesnt make a hole in the navmesh with Static.

Any idea what might cause that?

Product Version: UE 4.20
Tags:
more ▼

asked Nov 09 '18 at 04:35 PM in Using UE4

avatar image

Dividual
227 6 98 21

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question