x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Two Nav Meshes in Packaged Build

I'm using Load Level Instance to stream in levels, some of which contain NPCs. When these instances get streamed in, the Nav Mesh is updated.

I have my RecastNavMesh set to Runtime Generation: dynamic Force Rebuild on Load: True

Everything works fine in PIE and Standalone games.

But when I do a Package build the original nav mesh remains and a second nav mesh gets dynamically generated. Only NPCs on the original nav mesh can move. Any that stand exclusively on the newly generated nav mesh can't move. They immediately abort any MoveTo commands and, can't seem to find paths along it.

Product Version: UE 4.21
Tags:
more ▼

asked Dec 07 '18 at 07:13 PM in Bug Reports

avatar image

bswenson
1

avatar image Jeff A ♦♦ STAFF Dec 07 '18 at 08:04 PM

Hello,

We've recently made a switch to a new bug reporting method using a more structured form. Please visit the link below for more details and report the issue using the new Bug Submission Form. Feel free to continue to use this thread for community discussion around the issue.

https://epicsupport.force.com/unrealengine/s/

Thanks

avatar image Arkaivos Jan 04 '19 at 08:02 PM

I'm having the same exact problem. Even removing the "Force Rebuild on Load" does not solve the issue.

avatar image Aeromir Mar 10 '19 at 07:41 PM

Any fix on this yet?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question