x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Weird Stutter

Hello there, I have been experiencing a lot of stuttering in my project which I am having a hard time understanding. You can find a video of it here : https://www.dropbox.com/s/1z938is6pqm1r04/WeirdStutter.avi

Basicly I have a thread running every 5-7 seconds that involve a massive fps drop, and I can't find the reason why (happens in editor and packaged build) Nav mesh rebuild is async, streaming and GC are also async with a consequent pool for texture (8000MB), I have a strong computer but it happens on a lot of other computer tested too (5 to 6) that were really strong ones. Only common point : they all use nvidia video card.

The drop doesnt come from the gpu (stat gpu doesnt show any variation). So I don't really know where to look for now If you have any idea, that would be amazing ! The project doesnt use c++ and is full blueprint but overall performance is not an issue here.

Thanks a lot !

------------------

System Information
   Time of this report: 2/8/2019, 15:40:41
          Machine name: DESKTOP-3TAO71T
            Machine Id: {AF85024D-5F75-491A-9FA6-C3B6E22259BB}
      Operating System: Windows 10 Professionnel 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)
              Language: French (Regional Setting: French)
   System Manufacturer: MSI
          System Model: MS-7A33
                  BIOS: 3.60 (type: UEFI)
             Processor: AMD Ryzen 7 1700 Eight-Core Processor           (16 CPUs), ~3.0GHz
                Memory: 16384MB RAM
   Available OS Memory: 16330MB RAM
             Page File: 38383MB used, 7341MB available
           Windows Dir: C:\WINDOWS
       DirectX Version: DirectX 12
   DX Setup Parameters: Not found
      User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
       DWM DPI Scaling: Disabled
              Miracast: Available, with HDCP

Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported DxDiag Version: 10.00.17134.0001 64bit Unicode

Product Version: UE 4.19
Tags:
more ▼

asked Feb 08 '19 at 02:46 PM in Bug Reports

avatar image

Elseware-Experience
11 3 3

avatar image Jeff A ♦♦ STAFF Feb 08 '19 at 03:17 PM

Hello,

We've recently made a switch to a new bug reporting method using a more structured form. Please visit the link below for more details and report the issue using the new Bug Submission Form. Feel free to continue to use this thread for community discussion around the issue.

https://epicsupport.force.com/unrealengine/s/

Thanks

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question