x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Cooked build can't find a plugin.

I have an engine plugin that doesn't seem to cook correctly. Everything works fine when working as an uncooked development build. However once cooked launching the project gives "Plugin 'WisEVR' failed to load because module 'WisEVR' could not be found. Please ensure the plugin is properly installed, otherwise consider disabling the plugin for this project". Additionally, in the logs I get:

 [2019.02.21-16.26.20:047][  0]LogModuleManager: Warning: ModuleManager: Module 'WisEVR' not found - its StaticallyLinkedModuleInitializers function is null.   

I've checked to make sure I'm settings the dependancys in the various *.builds.cs files and that the .uplugin file has the module set to runtime. But nothing helps.

To make matters more confusing, I have a second engine plugin that cooks and works just fine. Both are configured the same way. The only difference is WisEVR has a plugin dependency to SteamVR. And I'm not seeing any errors being thrown during cook.

I'm out of ideas.

Product Version: UE 4.21
Tags:
more ▼

asked Feb 21 '19 at 04:37 PM in C++ Programming

avatar image

Joe Wilcox WisE
11 1 2 2

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Solved. This is happening because the IMPLEMENT_MODULE statement had a typo and UHT doesn't detect that you are implementing a module that doesn't match the uplugin configuration.

more ▼

answered Feb 21 '19 at 06:13 PM

avatar image

Joe Wilcox WisE
11 1 2 2

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question