x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Weird rendering while loading a world composition map

I have a map with world composition enabled and 1600 sublevels. It takes some seconds to open the map. While loading there is a weird rendering. It appears in "Standalone Game" and the packaged release build but not in PIE.

I made a video of the rendering. The throbber on the bottom right is not made by me, so this has to be a engine thing.

alt text

I narrowed it down to appearing after the underlying LevelScriptActor::constructor and disappearing before the Level::BeginPlay call. It seems to be a rendering of the persistent level with initial values (Player at 0/0/0; CameraBoom arm length at 0 etc.) and no streamed in sublevels.

What can I do to prevent this to happen or is this a bug?

[2]: /storage/temp/269688-weird.png

Product Version: UE 4.21
Tags:
weird.png (151.0 kB)
more ▼

asked Feb 26 '19 at 04:12 PM in Rendering

avatar image

JoePenuci
1 1 1

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question