x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Workaroud for UE-65983

Ran into this bug (UE-65983) while trying to package a project for use with google-vr. Below is info that might be useful for anyone else running into it.

In an attempt to work around it I was trying to get the quick start guide project to run correctly on my android phone.

Possible workarounds:

  1. Use old version of engine. I had 4.18 installed and trying that everything is fine.

  2. Replace google-vr plugin folder. Unforuntaly I had already created the project I wanted to package and unreal isn't able to migrate assets to older versions of editor. I found that if you just replace the plugin folder "C:\Program Files\Epic Games\UE_4.21\Engine\Source\ThirdParty\GoogleVR" with the corresponding one in 4.18 everything works ok too.

Product Version: UE 4.21
Tags:
more ▼

asked Mar 08 '19 at 07:06 PM in Packaging & Deployment

avatar image

ctpeepee
11 1 1

avatar image DesertEagle_PWN Apr 03 '19 at 09:12 PM

You did rebuild 4.21 with the 4.18 GoogleVR source correct? I am having this issue too, but I'm getting build failures when trying to replace the 4.21 GoogleVR source with the 4.18 Source.

avatar image ctpeepee Apr 04 '19 at 11:14 AM

I'm not quite sure I understand what you mean. If you mean did I build engine from source when I was working round this issue then nope.

I was using the launcher version of 4.21 and simply replaced the folders I described above in explorer and then when packaging my project the errors went away.

avatar image DesertEagle_PWN Apr 04 '19 at 07:31 PM

And you're sure you replaced the GoogleVR folder under Engine/Source and not the Plugins folder? Doesn't seem to make much sense, but I'm pretty desperate for a solution, I'm giving it another try.

avatar image ctpeepee Apr 04 '19 at 08:58 PM

Yep I only replaced the folder in the Source directory. As in the directory I listed in my original post is correct. I guess it is a bit surprising it worked when I'd left the one in the plugins folder alone. Two people have up-voted the question so I'd assumed it worked for them too. Sorry I can't help!

avatar image DesertEagle_PWN Apr 05 '19 at 09:42 PM

Yeah, this didn't work for me. I ultimately just had to recreate my project in 4.18; a bit of a hassle, but took me 2 days instead of waiting any more. So for now it seems like GoogleVR development for 4.20 onward is a bad idea.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question