x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

When playing with a listen server and 1 client, if an asset window is not open, the client exhibits unusual behavior

I know this is going to sound extremely strange, and I can provide a video if necessary, but here's the problem:

-If I play with a listen server and any number of clients > 1, everything replicates properly and there are no issues.

-If I play with a listen server and only 1 client, but have any asset window open while playing (be it a BP, mesh, animation, etc.), then there are no issues.

-However, if I play with a listen server and only 1 client, but do NOT have any other windows open, the client begins to lag (on their screen and server's screen) and exhibit unusual behavior, but only if I perform actions that involve replication of movement. Mind you, as I said, the replication code isn't broken, because once I open an asset window or play with multiple clients everything returns to normal.

I've tried: restarting my computer; migrating to a new project; creating a fresh Animation BP and copying everything over; deleting everything in the project except the content folder; removing all code running on tick.

I understand I could simply do my testing with an asset window open, but I'm concerned this issue could point to a deeper problem that is going to come back to bite me later, and I'd also feel much better if this wasn't a problem. Really hope someone can makes heads or tails of this...

Product Version: UE 4.21
Tags:
more ▼

asked Mar 31 '19 at 12:31 AM in Everything Else

avatar image

Drgy55
39 4 9 14

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question