x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Bug Report: ViewTarget with Blend, splitscreen, and Black screens

Hi Epic Maestros! Here's a bug for you guys:

I'm trying to have two different controllers/players, using split screen, both blend from their spawn camera to a couple of cameras in the level.

This works fine with a single screen/controller, but if you have split screen and ANY player hits a SetViewTarget node the entire screen will go black for the duration of the blend. When the 'blend' would have finished it then sets the viewtargets where they would have ended though.

It gets worse if you have three-way or four-way split screen--the black screen will never go away in those cases.

It's worth noting: -I'm using 4.4.0, with a brand new, completely empty, blueprint-only project, NOT derived from any game ("Shooter game", "Sidescroller", etc) -I'm directly getting the pawn's controller and then casting to my controller class for each pawn to ensure I'm not getting some controller id mistakes--im not using any GetPlayerController node. -this behavior happens both if you use the same target for all controllers OR if you use different cameras for each controller. -this behavior happens even with a 0.0 blend duration (it flickers black in the case of two screens, stays black with 3+) -this behavior happens both if multiple controllers or only a single controller hits the node. The black-screen affects ALL players/screens. -Just for kicks I tested to see if the camera is temporarily set to 0,0,0 by using some random emissive materials placed around there, thinking maybe there was some odd initialization thing. No dice.

Goodluck!

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Aug 25 '14 at 08:28 PM in Bug Reports

avatar image

blankslatejoe
31 1 5 10

avatar image TJ V ♦♦ STAFF Dec 11 '14 at 07:35 PM

Hi blankslatejoe,

I'm sorry that you didn't get a response to your report.

Have you tested this issue in the most current engine version (4.6.0)? If the issue is still present, please let us know and we will try to help you find a solution.

Thanks,

TJ

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi blankslatejoe,

We haven't heard back from you in a few days, so we are marking this post as resolved for tracking purposes. If you're still experiencing this issue, please feel free to post back here with additional information.

Cheers,

TJ

more ▼

answered Dec 17 '14 at 03:00 PM

avatar image

TJ V ♦♦ STAFF
41.1k 1009 183 493

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question