x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[4.20] Set view target with blend not working on package

Hi everyone! I need to setup a camera just the levels opens, so what I've done was putting a camera on the scene. On the level blueprint I set a view target with blend correctlly with the camera just created. It works good inside unreal, but ones I export the game to android and open the level the camera goes to 0,0 location.

Somone knows what could it be?

Thanks!

PD: Sorry for my English, trying my best

Product Version: UE 4.20
Tags:
more ▼

asked Jun 21 '19 at 07:31 AM in Packaging & Deployment

avatar image

ZorvexMaker
1 1 1

avatar image Aphermion Jun 21 '19 at 07:09 PM

Don't worry, your English is fine~ I have some questions if you don't mind. Any warnings while packaging that might correlate with the BP that does the blending? Did you try to pack it for your OS to see if it's working then?

avatar image ZorvexMaker Jun 22 '19 at 07:43 AM

Hi, thank for answering.

There's no warning so I've seen that it could damage the camera. I've built aswell on my OS as you reviewed me and the same thing happens. The error seems to be generic and not only on the android device.

I upload you a couple of images so you can get an idea of exactly what's going on.

How it looks in the editor:

alt text

How it looks at the end :

alt text

wuji-works.jpg (2.5 MB)
wuji-2.jpg (1.6 MB)
avatar image Aphermion Jun 22 '19 at 05:09 PM

Okay, probably nothing too severe then. Can you show us the blueprint script that's responsible for the view target blending?

My quick guess would be, that the target camera is not available fast enough in the standalone game.

To debug that you could try something along those lines:

(build configuration needs to be on "development")

https://i.imgur.com/ZRwoVda.png

.

avatar image ZorvexMaker Jun 22 '19 at 05:54 PM

The error must be in the level blueprint. I've tried what you've told me and it seems that it does go through the view target with blend.

Should I try this code from somewhere else? I think it's going to be that it's just not going to be able in the level blueprint.

Thank you for the help.

Images:

alt text

alt text

build.jpg (1.5 MB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question