x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Packaging for windows error. Please help

Hi, I am using version 4.3.0.

I'm unable to package any projects. When I start the packaging for windows, after one or two minutes the packaging stops with some error. The very bottom of the log is here:

 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): BuildCommand.Execute: ERROR: BUILD FAILED
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: AutomationTool terminated with exception:
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: Exception in AutomationTool: No files found to deploy for C:\Unreal Engine 4.3\UnrealEngine-4.3.0-release\Engine\Binaries\Win64 with wildcard UE4Game.exe and exclusions 
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Stacktrace:    at DeploymentContext.StageFiles(StagedFileType Fi
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): leType, String InPath, String Wildcard, Boolean bRecursive, String[] ExcludeWildcard, String NewPath, Boolean bAllowNone, Boolean bRemap, String NewName)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at BaseWinPlatform.StageExecutable(String Ext, DeploymentContext SC, String InPath, String Wildcard, Boolean bRecursive, String[] ExcludeWildcard, String NewPath, Boolean bAllowNone, StagedFileType InStageFileType, String NewName)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at BaseWinPlatform.GetFilesToDeployOrStage(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at Project.CreateStagingManifest(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at Project.CopyBuildToStagingDirectory(ProjectParams Params)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at BuildCommand.Execute()
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Automation.Execute(List`1 CommandsToExecute, CaselessDictionary`1 Commands)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Automation.Process(String[] CommandLine)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Program.MainProc(Object Param)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(MainProc Main, Object Param)
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Program.Main()
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: No files found to deploy for C:\Unreal Engine 4.3\UnrealEngine-4.3.0-release\Engine\Binaries\Win64 with wildcard UE4Game.exe and exclusions 
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): ProcessManager.KillAll: Trying to kill 0 spawned processes.
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=1
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Domain_ProcessExit
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): ProcessManager.KillAll: Trying to kill 0 spawned processes.
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): copying UAT log files...
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.
 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): BUILD FAILED

Please help me..

Full log is attached here

Product Version: Not Selected
Tags:
log.txt (498.1 kB)
more ▼

asked Sep 02 '14 at 06:43 PM in Packaging & Deployment

avatar image

sohan5005
41 8 8 18

avatar image [Epic] Gribbs ♦♦ STAFF Sep 02 '14 at 07:41 PM

Howdy Sohan5005,

Thank you for reporting this issue. Have you attempted to package your product on a newer build of UE4? There has been a lot of optimization for mobile packaging since the 4.3 release.

Could you also attach your DXdiag and your log files to this post so that I may further investigate what you may be seeing?

Thanks and have a great day!

avatar image sohan5005 Sep 03 '14 at 03:44 AM

Dxdiag

Log from output window

I'm only using 4.3.0 for my project for now. Also I'm trying to build for windows 64 bit.

Maybe the main error could be this line:

 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: Exception in AutomationTool: No files found to deploy for C:\Unreal Engine 4.3\UnrealEngine-4.3.0-release\Engine\Binaries\Win64 with wildcard UE4Game.exe and exclusions 

And also there is a similar line:

 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: No files found to deploy for C:\Unreal Engine 4.3\UnrealEngine-4.3.0-release\Engine\Binaries\Win64 with wildcard UE4Game.exe and exclusions

Then the packaging failed with this:

 MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.

What does these lines mean?

One thing I have found that I could not find the UE4Game.exe file on the Binaries/Win64/ folder. Is there anything wrong with my compile?

dxdiag.txt (25.3 kB)
log.txt (498.1 kB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

3 answers: sort voted first

Hi, I have found my own answer. It's solved now. I compiled the engine with development configuration and copied the UE4Game.exe file. Now it works just fine and packaging shows no error.

more ▼

answered Sep 03 '14 at 05:13 AM

avatar image

sohan5005
41 8 8 18

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

Hi sohan... I've always failed build.. I tried to recompile before in Development Editor after with Development.. but nothing.. But I read that you have copied UE4Game.exe????? Wich your answer solution tutorial? ;) Thanks

more ▼

answered Oct 27 '14 at 04:35 PM

avatar image

Michsaporito
21 2 4 5

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

I'm not sure about your problem Michsaporito. But here's how I have solved my problem:

First my I compiled the solution with "Development_Editor" configuration.

Then I backed up the compiled files and recompiled the solution with "Development" Configuration and after that copied the new UE4Game.exe file to old compiled folder. Then everything just working fine.

Also I did one more thing when compiling second time. I opened the configuration manager and checked all to "Build". I don't know what does this stuffs do because I'm not a programmer. But this did solve my problem.

more ▼

answered Oct 27 '14 at 06:11 PM

avatar image

sohan5005
41 8 8 18

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question