x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Corrupted Blueprint, Crash on Compile

Hey all!

This is again a strange error that occured. Yesterday I shut down my project and everything worked fine. Today I reopened and had a compile error in my gamemode Blueprint. For some reason two links to a Get(Array) node were deleted which caused the compile error. When I hook up the nodes again, or delete them, there are no errors anylonger, but the editor will crash during compiling, every time!

Here is the download link to the project: click

Any help is appreciated, thanks!

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Sep 04 '14 at 10:03 AM in Bug Reports

avatar image

Fluppi393
457 35 33 54

avatar image Jonathan Dorman STAFF Sep 04 '14 at 02:36 PM

Hey, Fluppi393.

I'm looking into your issue now - I'm able to reproduce your crash and will try to resolve the problem.

avatar image Fluppi393 Sep 08 '14 at 10:31 AM

Have you found any working solution to resolve the problem? I really my game Mode blueprint and I don't want to recreate in order that it gets corrupted again!

avatar image Jonathan Dorman STAFF Sep 08 '14 at 01:31 PM

I haven't yet. I've written an internal crash report for it, and someone will be assigned to fix it. In the meantime, we may need to find a workaround so you can make progress.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Hey Fluppi393,

Thanks for reporting the issue. The bug was fixed (cl#2290640 in epic repository).

Fix - file: EdGraphSchema_K2.cpp, function: UEdGraphSchema_K2::IsAutoCreateRefTerm

 // OLD CODE:
 if (TargetFunction)
 {
     bIsAutoCreateRefTerm = TargetFunction->HasMetaData(FBlueprintMetadata::MD_AutoCreateRefTerm);
 }
 
 // NEW CODE:
 if (TargetFunction && !Pin->PinName.IsEmpty())
 {
     bIsAutoCreateRefTerm = (Pin->PinName == TargetFunction->GetMetaData(FBlueprintMetadata::MD_AutoCreateRefTerm));
 }

Cheers,
M

more ▼

answered Sep 09 '14 at 09:44 AM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question