x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

When launching, build fails - looking for apex binaries in wrong location

Trying UE4 for the first time today. I can Play in editor fine(empty project) but can't launch.

 LogPlayLevel:Display: ErrorReporter.Error: ERROR: AutomationTool error: No files found to deploy for C:\Program Files\Unreal Engine\4.4\Engine\Binaries\ThirdParty\PhysX\APEX-1.3\Win64\VS2012 with wildcard *.dll and exclusions System.String[]

I have VS2012 installed and I also installed VS2013 windows desktop today. The binaries are there but under

.../Win64/2013

How can I tell the editor to stop looking in the wrong place?

Thanks.

Windows 8.1 64 bit 8.00GB Intel Core i5-4670k @ 3.40GHz

UE 4.4.1

VS2013 service pack 3

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Sep 06 '14 at 05:16 PM in Packaging & Deployment

avatar image

Elefant
1 2 3

avatar image Elefant Sep 08 '14 at 03:14 PM

I should also say that I have not built from source, I only mention I have VS 2013 because it's kind of related to the error message.

avatar image Elefant Sep 10 '14 at 04:51 PM

Same with 4.4.2, attached log. link text

log.txt (171.7 kB)
avatar image Elefant Sep 13 '14 at 09:33 AM

Someone has same issue here: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?35454-LandscapeMountains-crash-on-start-up-(Win64-4-4-1) I don't really want to copy the files into the 2012 folder since it's a hack and could potentially give me more problems down the line.

Been nearly a week now, any love from anyone would be great, thanks :)

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Fixed it. I had installed the wrong visual studio, I had VS 2013 for windows when I needed VS 2013 for desktop :)

I got the answer online after noticing that 'add code to project' under 'File' was greyed out, fixing that fixed this. Another answer for your hub!

more ▼

answered Sep 29 '14 at 09:58 PM

avatar image

Elefant
1 2 3

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question