x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Client Travel Error after Packaging.

Hey,

I'm working on a small multiplayer project and everything works fine so far. When I start the game in PIE or as a standalone game or even launch it in the editor it works perfectly. I got my minimalistic lobby which leads me to the server. No problems at all. However when I package the game and try to host a server it gives me the "Client Travel Error - Invalid URL"-Error. Seems like the packaging tries to use the wrong map which obviously wasn't packaged. I'm a bit puzzled. Can anyone help me here? I already tried to include the map as an asset which always has to be packaged but this didn't change anything. Does the "loadMap"-Node require the absolute path of the map? It says only map name and in Editor it works fine regardless in which folder the map is laying.

Everything is written in Blueprints.

Cheers Theo

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Mar 07 '15 at 10:01 PM in Packaging & Deployment

avatar image

Theololz
98 12 15 22

avatar image Spoki0 Mar 24 '15 at 07:40 PM

Same problem here, did you find a solution yet?

avatar image Theololz Mar 25 '15 at 06:18 PM

Hi,

i'm sorry I havn't found a solution yet. :(

avatar image wittlief ♦♦ STAFF Mar 25 '15 at 09:30 PM

Hi Theololz and Spoki0,

Here is the AnswerHub thread from a user experiencing a similar error. Can you have a look and see if it might be related? Thanks very much!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi Theololz and Spoki0,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thanks very much!

more ▼

answered Apr 03 '15 at 08:55 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question